Menu

.      

Vaata reaalajas, kuidas harrastusjooksja Joel Juht jookseb Tallinnast Võrru

  • Kirjutas Võrumaa Teataja
5. mail toimus heategevuslik jooks Wings For Life World Run äpp run, mille eesmärgiks on toetada Ülikoole ja uurimisgruppe  leidmaks seljaaju vigastustele ravi.  Jooksuga liitub ka ettevõtja, harrastusjooksja ja seikleja Joel Juht – küll aga teeb ta seda omadel tingimustel.

Kui enamus jooksuhuvilisi kohtus pühapäeval 5. mail Pirita Spordikeskuses, et üheskoos kell 14:00 startida, siis Juht startis hommikul kell 9 Tallinnas Peetri Selveri juurest, et esmaspäeva öösel jooksujalu Võrru jõuda. Kokku läbib ta vähemalt 252 km.

“Inimese füüsilised võimed on palju suuremad, kui oleme arvama harjunud. Selle jooksu kõige suuremaks väljakutseks saab olema unefaasi ületamine,  kuidas väsimusest võitu saada ja motivatsiooni üleval hoida. Seon oma jooksu heategevusfondiga Wings For Life, mis toetab erinevaid teadusgruppe,  et lõpp-eesmärgina inimesed ratastoolist välja aidata. Arvan, et see kannab sama mõtet, millesse isegi usun – inimesed suudavad rohkem, kui algselt arvavad ja üheskoos suudame veelgi rohem,” põhjendas Joel Juht, miks selle väljakutse vastu võtab.
 
Ta lisas, et ootab väga inimesi kaasa elama: “teiste toetus annab väga palju jõudu juurde!”
 
Vaata reaalajas: https://sportrec.eu/ui/?fbclid=IwAR3aQObcyrKE2_5KHnufoL1kG3rM4unwGnHPfXVwLJPNoFrVvx62CHhUpK0#1ecoa3p

Joeli teekonnale saab kaasa elada tema kodulehel, kus saab ka Wings For Life fondile annetusi teha: https://joeljuhtakajj.com 

20 PÄEVA ENIMLOETUD