Menu

.      

Tänavune Eesti maitsete aasta tiitel rändas Vana-Võromaale

  • Kirjutas Heleri Lakur

Maaeluminister Mart Järvik (paremal) andis laupäeval toidutee tiitlikandjatele pidulikult üle kaks kahvlit. Esimene, väiksemamõõduline kahvel anti mälestuseks üle Pärnumaale, eelmise aasta toidutee piirkonnale. Suurem ja tänavuse toidupiirkonna tiitli au kandev rändkahvel aga anti üle Vana-Võromaa toidutee eestvedajatele. Rändkahvli võtsid vastu Võrumaa Talupidajate Liidu juhatuse esimees Kermo Rannamäe, tegevjuht Marika Parv ning Vana-Võromaa toiduvõrgustiku koordinaator Esta Frosch. Pildil ootavad rändkahvlite üleandmist toidutee korraldusliikmed Kadi Raudsepp (vasakult) ja Kerli Nõges. Foto: MAAELUMINISTEERIUM

Möödunud laupäeval avati Võrus pidulikult Vana-Võromaa maitsete aasta. Avaüritusel andis maaeluminister Mart Järvik üle maitsete aasta rändkahvli Vana-Võromaa maitsete aasta esindajatele ja kõiki kohalekutsutuid kostitati nii Võrumaa kui ka Vana-Võromaa tegijate käe all valminud kohaliku maitsva toidu ja joogiga.

Ideest teostuseni

Maaeluministeeriumi seinte vahel sündinud ideest on saanud kohalikku elu edasi viiv jõud. Värskelt ametisse asunud maaeluministri Mart Järviku sõnul kannavad esialgu hullu ideena tunduvad mõtted alati hästi. „Maaeluministeeriumile on suur rõõm, kui oleme saanud anda oma panuse, et toetada piirkonna arengut ja koostööd,” sõnas maaeluminister Mart Järvik oma tervituskõnes.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD