Menu

.      

Karja tänava-Karja põigu-Roosi-Väikse tänava kodud ootavad ostjaid

  • Kirjutas Kalev Annom

Pildil on Karja tänava algus. Paremal on Karja 5 ja ees hele eramaja Karja tänava ja Karja põigu nurgal (Karja 4). Tahapoole jääbki uusarendus. Linnal tuleks käsile võtta Karja tänava, Karja põigu, Roosi ja Väikse tänava ning kõnniteede ja valgustite kordategemine. Foto: KALEV ANNOM Allikas: PÄCHTER KINNISVARA

Minu kodu on minu kindlus – kinnisvaraost on tulevikuinvesteering

2005. aastal ostis Marikon Grupp eesotsas juhataja Helin Pächteriga Karja ja Roosi tänava vahelise maa-ala mõttega kujundada sinna vaiksesse kohta elurajoon, mis jääb samas linna keskväljakust ainult mõnesaja meetri kaugusele.

OÜ Marikon Grupp juhataja, Pächter Kinnisvara maakler Helin Pächter ütles Võrumaa Teatajale: „Kordagi pole tekkinud kahtlust aastaid tagasi tehtud ostuotsuses, sest on ju teada tarkus, et kinnisvarasse investeerimine on vaade tulevikku. Praegu saame öelda, et maa-ala on jagatud üheteistkümneks elamumaakrundiks ja ka registrisse kantud. Käib tehnovõrkude projekteerimine.”      

Uusarendusse tulevad ridaelamud

Kui esialgu oli Karja-Roosi tänava vahelisele alale plaan ehitada 18 korteriga majad, siis nüüd on otsustatud privaatsema variandi, ridaelamute kasuks.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD