Menu

.      

Suure südamega naine, kes jõuab olla ema ja vanaema paljudele lastele

  • Kirjutas Heleri Lakur

Ester Parts naudib kõikide laste ja lastelastega koos olemist. Pildil on ta koos pojapoja, 12aastase Andriga. Foto: AIGAR NAGEL

Elurõõmus, usin ja rahuliku olekuga pereema Ester Parts (56) töötab tugiisikuna Antsla gümnaasiumis, on pärisema neljale lapsele, olnud hoolduspere vanem viiele lapsele ning nimetab end neljakordseks vanaemaks. Ester ei tee vahet ühel või teisel lapsel ning peab emarolli puhul oluliseks head tulemust, mille lapsele eluks kaasa annab.

Kasupereemaks juba aastaid tagasi

„Kui saaksin tagasi minna aega, kui mu enda lapsed olid väikesed, teeksin paljud asjad teisiti. Olen kurb, et ei saanud oma varasema töö tõttu tollal nii palju aega neile pühendada, aga olen tänulik selle eest, et nad on mul kogu aeg olemas olnud ja mind toetanud,” sõnab Ester Parts. Ilmselt sellepärast pühendab ta praegu rohkem aega oma noorimatele, kasutütrele ja päris tütrele ning soovib, et ka neil elus hästi läheks. Kasuperendusega hakkas naine tegelema juba seitse aastat tagasi. Estri kodus elavad praegu 17aastane tütar ja 11aastane kasutütar, teised lapsed on pesast välja lennanud.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

20 PÄEVA ENIMLOETUD