Menu

.      

Võru Kreutzwaldi pargi võrguplatsid saavad uue hingamise

  • Kirjutas Sten Sang

Ajale hambusse jäänud võrkpalliplats eile hommikul. Talgu korras alustati juba möödunud kolmapäeval pargis asuvate väljakute korrastamisega, kuid suur töö on veel teha. FOTO: Aigar Nagel

Reedel sai läbi Eesti Võrkpalli Liidu ja ASi Oma Ehitaja koostöös toimuva konkursi „Võrguplatsid korda 2019” rahvahääletus.

Žürii ja võrkpallisõprade abiga selgus kümme kohta, kuhu eesootaval suvel uhiuued võrkpalliväljakud rajatakse, korda saavad ka Võrus Kreutzwaldi pargis asuvad kolm ainulaadset pargiväljakut.

Hoogtööpäevak puude all

MTÜ Võru Võrkpalliklubi juhatuse liige ja võrkpallitreener Aksel Saal kinnitas head uudist ja lisas, et talgu korras alustati juba möödunud kolmapäeval pargis asuvate väljakute korrastamisega. „Kohal oli üle 30 abilise, vaja oli vana pinnast korrastada ja uut liiva laiali ajada. Peale selle vahetati välja vanu piirdelaudu ja pandi asemele värskelt värvitud uued lauad,” sõnas Saal.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

20 PÄEVA ENIMLOETUD