Menu

.      

GALERII JA VIDEO Koolieelikud õppisid ohutuspäeval mängu kaudu ohte ennetama

  • Kirjutas Kadi Annom

Ohutuspäev tõi Võru spordikeskuse staadionile umbes pool tuhat koolieelikut. Päev algas teenistuskoerte etteastega, mis lastel silmad särama pani. Foto: AIGAR NAGEL

Reedel  toimus Võru spordikeskuse staadionil „Tunnen, tean, oskan” ohutuspäev, mis oli eelkõige mõeldud koolieelikutele, kuid millest olid oodatud osa võtma kõik huvilised.

PILDIGALERII Ühtlasi oli eilne üritus finaaliks sügisel alguse saanud projektile, mille käigus valmistati Võrumaa lasteaialapsi ette eelseisvaks kooliteeks. Koolieelikutele jagati loengute ning huvitavate ja mänguliste tegevuste kaudu teadmisi ohu ennetamiseks ja ohuolukorras käitumiseks. Maikuu alguses võtsid lapsed saadud teadmised ühiste joonistustena kokku, neist on avatud näitus Võru Maksimarketis. „Ühise ohutuspäeva eesmärk oli terve õppeaasta väldanud projekt kokku võtta ja kinnistada selle käigus saadud teadmisi, kogemusi ja praktilisi oskusi,” rääkis projekti eestvedaja ja Võru piirkonnapolitseinik Elar Sarik.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.


 

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD