Menu

.      

Saeveski otsekohene tööpakkumine sulgeb ukse vinguvate lumehelbekeste ees

  • Kirjutas Sten Sang

Töötukassa Võrumaa osakonna juhi Ene Kerge kinnitusel leidub Võrumaal piisavalt tööd, vajadusel abistatakse ka ümber- ja täiendõppega. Foto: AIGAR NAGEL

Sotsiaalmeedias on tekitanud elevust ja tulist arutelu AS-i Toftan saeveski uudse sõnastusega töökuulutus, kus oodatakse ametisse tõelisi mehi, vingujatel soovitatakse jääda koju naise kätt hoidma. Töötukassa Võru osakonnajuhi sõnul jagub piirkonnas pakkumisi nii tööd murdvale ürgmehele kui ka mõõdukamate omadustega tööotsijale.

Tööpakkumine tõelistele meestele!

Otsime Toftani saeveski kollektiivi tõelisi mehi. Palk 1300–1700 EUR kätte (lisaks boonused kvaliteetse töö eest) Nüüd kõige tähtsam! Enne kui hakkad kandideerima, veendu, et vastad järgmistele nõudmistele:

Oled kindel, et naine lubab sellele tööle tulla.

Saad aru, mida tähendab saeveskipersonali töö. Ei esita lolle küsimusi stiilis „Miks MINA pean teise eest Meie ühise töö ära tegema?” või „Kas Ma pean praagi tootmise eest vastutama ka?” või „Kas Ma pean meeskonnana Teistega kokku töötama?”

Võtad vastutuse, kui midagi perse keerad, ja oled sama kõva mees lõpuni nagu töövestlusel.

Hoiad töökoha korras ja oskad masinatega ohutult töötada.

Tegutsed nii, et Sinu asjad maha ei jää ja taganttulija suust ei kostuks vali kriitika.

Suhtled kolleegidega viisakalt ja ei arva, et see firma ainult sinu najal seisab.

Lühidalt, tuled tööle raha teenima, mitte vinguma nagu eit.

PS! Ei vabanda kuulutuse sisu sõnastuse pärast, sest need, keda see riivab, mõtlevad ise selle üle endamisi edasi, ja kui hästi läheb, jõuavad muutusteni viiva järelduseni. Lihtsalt liiga palju „lumehelbekestest” mehi on viimasel ajal teele sattuma hakanud.

Sarnase kuulutusega otsis transpordifirma Autolink Baltics Soomes rekajuhte, seal pakuti tõelistele meestele palgaks 2500-3500 eurot kätte.

Lekkinud sisenali

Toftani saeveski tegevjuhi Martin Arula sõnul on sotsiaalmeedias elevust tekitanud teksti raske kuulutuseks pidada – pigem oli see teade mõeldud omadele. „Meil ei ole otsest töötajate puudust, pole kunagi olnud. Tehasejuht pani selle üles sooviga läbi huumoriprisma kutsuda oma töötajaid üles leidma enda tuttavate seast võimalikke uusi töökäsi. Eks seal oli mõni muu sõnum ka sees, kitsalt osale ettevõtte töötajatest. Ootamatu ja kahetsusväärne on selle teate levimine majast väljapoole,” tõdes ta.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD