Menu

.      

Kagu-Eesti Innovatsioonikeskuse tegevjuhile toovad muutused Räpina maantee ääres naeratuse näole

  • Kirjutas Heleri Lakur

Räpina maantee 12 majaesine muutub kardinaalselt. Kagu-Eesti Innovatsioonikeskuse tegevjuhi Anita Hoole (pildil) sõnul viiakse parkla sissepääs Põllu tänava poolsesse otsa. Uude parklasse tuleb 74 kohta. Endisaegsed betoonrajatised kaovad ning liiklusohutus Räpina maanteel kasvab tänu rajatavale kergliiklusteele. Foto: AIGAR NAGEL

Võru linnale ja Räpina maantee ääres tegutsevatele ettevõtetele toob käesoleva aasta lõpp kaasa positiivse muudatuse.

Võru linnavalitsus on tellinud ehitusprojekti, mille koostamise käigus on tehtud tihedat koostööd ka tänavaga piirnevate kinnistute omanikega. Kagu- Eesti Innovatsioonikeskuses (KEIK) tegutsevate ettevõtjate jaoks lahenevad pärast Räpina maantee rekonstrueerimistöid mitmed probleemid.

Parkimismure saab lahenduse

2016. aasta oktoobris tegi KEIK koos Räpina mnt 12 hoones asuvate ettevõtetega Võru linnavalitsusele ettepaneku töökohtadele juurdepääsu parendamiseks. Kõnealuse ettepaneku tingis hoogustunud ettevõtlus aadressidel Põllu 2, 4, 4a, 12 ja Räpina maantee 10 ja 12. Teisisõnu andsid endistes Võru mööblivabriku ruumides end sisse seadnud rentnikud mõista, et territooriumil tegutsevale enam kui 100 ettevõttele ühest sissepääsust ei piisa ja linn võiks ettevõtluse arengu toetamiseks ka omalt poolt panustada. Kagu-Eesti Innovatsioonikeskuse tegevjuhi Anita Hoole sõnul on muutused olnud positiivsed. Alates käesoleva aasta 27. märtsist alustati Võrus Räpina maanteel suuremahuliste rekonstrueerimistöödega. Tööde teise etapiga alustatakse aasta teises pooles, mis tähendab ühtlasi seda, et Räpina maantee 12 majaesine saab uue ja suurema parkla.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD