Menu

.      

Võrumaa tantsuõpetajad on esimest korda Tallinna võimlemispeo lavastajateks

  • Kirjutas Heleri Lakur

Eile olid Tallinna 20. võimlemispeo pealavastaja Tea Kõrs ja pealavastaja assistent-liigijuht Eliise Abel tööhoos Võru spordikeskuse staadionil. Pühapäeval aga võib näha kahe treeneri töö tulemust suurel võimlemispeol. Foto: AIGAR NAGEL

Iga-aastane Tallinna võimlemispidu toimub tuleval pühapäeval juba 20. korda.

Juubelihõngulise võimlemispeo pealavastajaks ja ideeloojaks on kogemustega tantsutreener-ringijuht Tea Kõrs, kes on eelseisvast peomeeleolust rahulolevalt elevil. Tantsude liigijuhi ja pealavastaja assistendi rollis on veel teinegi Võrust pärit andekas treener Eliise Abel, kes peab Võrumaale osaks saanud au väärt kogemuseks ning on mõnusas ootusärevuses.

Pealavastaja rollile vastas kohe jaatavalt

Pühapäevase võimlemispeoni on jäänud viis päeva ja kolm tundi, kui me kohtume pealavastajaga tema tööruumides Kandles.

„Tunnen elevust, sest kõik on kontrolli all. Asju on veel palju ajada, aga elevus on sellest, et pidu on kohe käes. Nüüd tuleb veel väikesed õmblused teha, et kõik kokku traageldada. Reede hommikul läheb tõsiseks tööks, mis peaks lõppema pühapäeval kell 17,” sõnab Kõrs rõõmsalt.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD