Menu

.      

Lõuna-Eesti haigla sünnitus- ja günekoloogiaosakond saab uue kuue

  • Kirjutas Kadri Nagel

Värsked lapsevanemad Tõnu Tamme ja Liisi Kume koos uue ilmakodanikuga. Vanemad tulid sünnitama Tartust, sest leidsid, et Võrus on hea ja rahulik ning arstidel ja ämmaemandatel on nende jaoks rohkem aega. Samuti meeldib neile, et haigla asub looduskaunis kohas mändide all. Haiglaga jäid nad väga rahule, sest asendusruumid on väga hubased ja ilusad. FOTOD: Aigar Nagel

Nädala alguses käis Lõuna-Eesti haigla sünnitus- ja günekoloogiaosakonnas veelgi vilkam töö kui tavaliselt, sest kolmanda korruse ruumid koliti ajutiselt teisele korrusele, et renoveerimistööd saaks alata.

Kui kõik läheb plaanipäraselt, siis peaks jõulude paiku saama kogu sünnitusosakond täiesti uue kuue. Palatid saavad ilusama väljanägemise, uuendatakse WCsid ja sünnitustubasid, samuti mööblit ja sisustust.

Personal sünnitustoas. Ämmaemand Ene Kons (vasakult), osakonna juhataja Merit Liivak, ämmaemandad Anneli Mandel, Ly Tamra ja hooldaja Kristiina Nupp (taga). Fotod: AIGAR NAGEL

„Kõik tuleb ilusam, funktsionaalsem, ergonoomilisem,” räägivad haigla kommunikatsioonijuht Ave Abel ning õendusjuht Angela Siidra. Värske ilme saavad olemasolevad kaks sünnitustuba, millele lisandub veel ootetuba, mida vajaduse korral saab samuti sünnitustoana kasutada. Aparaatidest on juba kasutuses uhiuus KTGaparaat, mis soetati Colonna heategevusfondi toel, ning uus rinnapump.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

20 PÄEVA ENIMLOETUD