Menu

.      

VIDEO JA FOTOD Rõuge Ööbikuoru pesatorn suletud

  • Kirjutas Heleri Lakur

Pesatorni juures ja Ööbikuoru külastuskeskuses käib huvilisi busside kaupa, kuid kahjuks peavad huvilised leppima vaatetorni kinniolekuga. Tore, kui leidub õpetajaid, kes teevad lastele külastuse meeldivaks ka tornitippu ronimata. Fotod: AIGAR NAGEL

Hiljuti teatas Rõuge vald, et ühes uuemas vaatlustornis Lõuna-Eestis, Rõuges asuvas „Pesapuu” tornis avastati mõra, mistõttu otsustas kohalik omavalitsus torni ettevaatuse mõttes kõigile külastajaile sulgeda. Kui kauaks jääb torn suletuks, on esialgu teadmata.

FOTO: Aigar Nagel

Pesatornis avastati mõra

„Võin öelda, et tegu on esialgu spekulatsiooniga. Meile saadeti pilt kohast, kus väidetav pragu on, kuid pilti on nii palju suumitud, et tegelikult palja silmaga ei näe mitte midagi. Suure ja väikese tala keevisliitmiku kohal on näha justkui mingisugust värvimõra või midagi taolist, aga päris kindel pole, et seal mingi mõra üldse on,” selgitab Rõuge vallavanem Mailis Koger.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

20 PÄEVA ENIMLOETUD