Menu

.      

FOTOD Prii küüdiga seiklusrohkelt võrukate manu

  • Kirjutas Sten Sang

Tõrvast Võrru kulgenud tasuta bussireisi saab lookirjutaja edukaks lugeda ning elamus on kordamist väärt. Fotod: STEN SANGKOGEMUS > Palju kiidetud ja sarjatud tasuta ühistransport tahtis tungivalt mekkimist ning julge katsejänesena vedrutasin kodusest Tõrvast päikeselisse Võrusse. Vaid kahe ja poole tunniga viis tubli lumivalges särgis bussionu mind ja jutukaid kaaslasi täitsa ilma rahata saja kilomeetri kaugusele kodulinnast.

Kalamehejutud ooteplatvormil

Päris ilma üle kontrollimata ei julgenud siiski teele asuda ning sain paraja üllatuse osaliseks, kui Tpileti veebikeskkond näitas tasuta sõidu hinnaks tubli kuus eurot. Kiire kõne Go Busi infoliinile andis kinnituse, et valitud bussireis on täiesti kindlalt tasuta liinide nimekirjas.

Nii ma oma unise kere kell seitse hommikul Tõrva bussijaama rihtisin ja ihaldatud retke ootama jäin. Peagi saabus taevasinine bussijurakas ja juht tuli end ooteplatvormile tuulutama. Kohaliku härrasmehega sai tal lahatud äsja juhtunud kole avarii, kus kokku põrkasid reisijaid vedanud buss ja sõiduauto. Saanud teemaga ühele poole, lisandus arutellu Lexusega sõgedalt kihutanud juhi avarii, kus ajuhiiglane oma masina üle katuse keeras ja sellest videogi üles riputas. Mehine vestlus jõudis lõpule tõdemusega, et mõnel võib kuum ikka kuplialuse päris keema ajada ning oma peanupp tasub jahedas hoida.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD