Menu

.      

FOTOD Suve alguse päeval oli Võrumaal teine kaug(koos)tööpäev

  • Kirjutas Kalev Annom

Kaugtöö Liblikaias 21. juunil kella 11 ajal.  FOTOD: Kalev Annom

21. juunil oli Võrumaal teine kaugtöö päev, kus oli keskendutud kolmele kohale. Kõige rahvarohkem kaugtööpäev oli Liblikaaia villas Kõiveres (Võru vald), kus töötas ka Võrumaa arenduskeskuse meeskond ja mitmed lähemalt ja kaugemalt, Saksamaalt tulnud.

Võrumaa arenduskeskuse juhataja Tiit Toots ütles keskpäeval, et arenduskeskusest on väljas umbes tosin inimest.

Stedingu maja asub ideaalses kohas - südalinna ja Tamula ranna vahel ning ruumi jätkub nii töö tegijaile kui ka einestajatele. FOTO: Kalev Annom

„Valmistume augustis toimuvaks riigiasutuste töötajate visiidiks Kagu-Eestisse. Kui seni oleme seda teemat arutanud keskuses, siis täna kaugtöö vormis. Internet toimib siin tõrgeteta ja saame anda signaali, et Võrumaale tasub tulla igal ajal ja puhkamise kõrval ei jää tegemata ka tööasjad,” ütles Tiit Toots.

Suure Muna kohvik on oma ülikiire internetiga kaugtöötajate seas juba tuntud koht. FOTO: Aigar Nagel

Rahandusministeeriumi kohalike omavalitsuste nõunik Võru, Valga, Põlva ja Tartu maakonnas Evelin Ilves, kes oli ka esimese kaugtööpäeva eestvedaja maikuus kolm aastat tagasi ütles: „Kaugtöö tegijaid tuleb julgustada. Täna ei saa näiteks tööd otsides nimetada soovitud töökohaks lihtsalt Võrumaa vaid peab julgelt kirjutama Kagu-Eesti või veelgi avaramalt, sest tööd saab teha sisuliselt igal pool”.

Kaugtöötajad olid tähelepanu all ka Suure Muna (Rõuge vald) kohvikus ja Stedingu (Võru) majas.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD