Menu

.      

Võru noortest kasvavad projekti toel julged esinejad

  • Kirjutas Sten Sang

Võru noortekeskuse eestvedaja Maivi Liiskmann pakub noortele ohtralt vaba aja tegevusi ja arendab nende suhtlusoskust parimal võimalikul moel. Foto: AIGAR NAGEL

Avatud noortekeskuste projektikonkursi kaudu sai üheksa Võrumaa projekti peaaegu 22 000 euro eest toetust noortetöö arendamiseks ja noortele paremate võimaluste pakkumiseks. Kokku toetas Eesti noorsootöö keskus koos haridus- ja teadusministeeriumiga üle Eesti 89 projekti kogusummas ligi 222 000 eurot.

Peaaegu viis tuhat toetuseurot

MTÜ Võru Noortekeskus projekt „Noored enesekindlamaks!” sai toetust 2000 eurot ja mobiilirakenduse „Nutikaslutikas” väljatöötamise jaoks eraldati 2900 eurot.

Noortekeskuse tegevjuhi Maivi Liiskmanni sõnul on „Noored enesekindlamaks!” projekti eesmärgiks noorte eneseväljenduse ja avaliku esinemise oskuse arendamine. „Noored julgevad ja oskavad esineda. Nad on loovamad ning viivad ellu oma ideid, kaasates oma tegevustesse ka kohalikku kogukonda,” kinnitas ta.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD