Menu

.      

VIDEO JA FOTOD Grossi toidupoodi külastas veerandtunniga ligi pooltuhat inimest

  • Kirjutas Võrumaa Teataja

FOTOD: Aigar Nagel

Täna ennelõunal avati Võrus Jüri tänava ääres Grossi toidupood, mida olid uudistama tulnud veerand tunniga ligi pooltuhat inimest.

FOTOD: Aigar Nagel

Ettevõte avas juba oma 66. kaupluse Eestis.

FOTOD: Aigar Nagel

OG Elektra kaubandusjuhi Üllar Lehesoo sõnul on ettevõtte prioriteet pakkuda Võru inimestele soodsamat ja laia kaubavalikuga ostukorvi.

FOTOD: Aigar Nagel

Võru kaupluse juhataja Sirje Valliku sõnul ei olnud kaupluse avamise esimeste minutite järel ülemäära suurt tunglemist. „Inimesed alles harjuvad olukorraga ja võtavad rahulikult. Kõik ei jõua kauplust kiiresti läbi käia, kaupa on ja töötajaid on ka, kõik peaks sujuma – meie oleme valmis,” sõnas Vallik entusiastlikult. Esimesteks ostjateks olid seekord lapsed, kes ei pidanud seekord isegi sabas seisma. Suurem osa rahvast uudistas mööda poodi ringi ja võttis osa ka kohapeal toimunud degustatsioonidest. Küll aga jõudis toimetuseni kaebus Võrumaa elanikult Hillar Kaarnalt, kes ei mahtunud kaupluses ratastoolis ringi liikuma. Mehe sõnul olid kõikjal poes liigsed kaubaalused, mis takistasid ringiliikumist. Samuti lisab ta, et vana asukohaga Grossi poes seda probleemi polnud. Mehe nõuanne poeomanikele oli, et tulevikus arvestataks rohkem ka piiratud liikumisvõimega inimeste invavahenditega ning ta loodab ühtlasi, et pärast avamispäeva muutub olukord paremaks.

Lai kaubavalik ja soodne ostukorv

OG Elektra kaubandusjuhi Üllar Lehesoo sõnul on tegemist täissortimenti pakkuva suurkauplusega. „Sortimendivalik on tänu kolimisele ka teatud mõttes laienenud. Meie eesmärk on pakkuda laia kaubavalikut ja soodsamat ostukorvi,” märgib Lehesoo.

Avamispäeval Rõuge kandist kohale sõitnud Kalju ütles, et ootas poe avamist, sest lihatoodete hinnad on tema jaoks taskukohased ja ta plaanib ka edaspidi kauplust külastada.

Lehesoo sõnul on enamik kaupluse endistest töötajatest tööl ka uues kaupluses, sest ettevõtte jaoks on olulised pikaajalised töösuhted ja kogemused. Praegu saab kaupluses tööd 20 inimest. Töötajaid plaanitakse juurde võtta töömahtude kasvades.

FOTOD: Aigar Nagel

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD