Menu

.      

Antsla rahvast nörritas spordiväljaku prügistaja hoolimatus

  • Kirjutas Sten Sang

Antsla spordiväljakul toimus „ülelinnaline õllejoomisvõistlus”, mis osalejad nii ära kurnas, et nad oma taarat enam kaasa võtta ei jaksanud. Nõrk topsitõstja, kes oma sodi koristada ei jõua. Fotod: ANTSLA VALD

Teisipäeva ennelõunal avanes Antsla spordiväljaku korrastajatele inetu vaatepilt. Ilmselgelt kaheldava koduse kasvatusega huligaanid olid reostanud avalikuks kasutamiseks mõeldud sportimispaika. Eks ole õlletoobi suule tõstmine ka omamoodi sport, aga õige mees võtab pärast ka oma taara kaasa. Pandiga või pandita, see sõltub juba maitse-eelistusest.

Põrsategu avalikus kohas

Antsla abivallavanem Kurmet Müürsepp tõdes, et loomulikult on kole lugu, kui isikud jätavad prügi selleks mitte ettenähtud kohtadesse. „See sigadus on likvideeritud ja laupäeval kutsume spordihuvilisi sinnasamasse korvpallivõistlustele. Antsla spordiplatsil toimub tänavakorvpalliturniir, kus võisteldakse kolmes vanusegrupis.” Ta lisas, et tublimaid ootavad valla auhinnad ning registreerimine toimub kohapeal. Osavõtupanus on noorele mängijale 4 ja täiskasvanule 8 eurot.

Oma kodu on kõige kallim

Lagastatud spordiplatsi teemal lisas Müürsepp, et enamik piirkonna inimesi hoiab oma kodukohta ning hoolib sellest.

„Antsla valla pargid ja haljasalad on heakorrastatud ning püüame, et see ka edaspidi nii oleks,” avaldas abivallavanem lootust. Eks oma kodukoha väärtustamise eesmärgil ole korraldatud suvine pallivõistluski, kus ta ise korraldusmeeskonnas kaasa lööb ja kogukonnavaimu turgutab.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD