Menu

.      

Riigiga kohtuteed tallav erafirma edastas meediale libauudise

  • Kirjutas Sten Sang

Väikese eraettevõtte meediaosakond üritas ajalehele esitleda reklaamüritust kui pressiteadet Võrus toimunud meeleavalduse kohta. Foto: LEVIKOMI MEEDIAOSAKOND

KONKURENTS > 18. augusti pärastlõunal potsatas toimetuse postkasti „pressiteade”, kus väideti Võrus olevat toimunud paarisaja osalejaga meeleavaldus aeglase internetiühenduse ja hakkiva teleripildi vastu. Lähemal uurimisel selgus, et tegu oli väikese teenusepakkuja pressiosakonna halva naljaga ning tegelikult toimus Võrus hoopis selle erafirma reklaamklipi filmimine. Nii-öelda meeleavaldajad said reklaamifirmalt rahalist tasu ja muid hüvesid.

Väikese eraettevõtte meediaosakond üritas ajalehele esitleda reklaamüritust kui pressiteadet Võrus toimunud meeleavalduse kohta. Foto: LEVIKOMI MEEDIAOSAKOND

18. augustil toimus Võru tänavatel interneti- ja teleteenusepakkuja Levikom reklaamklipi filmimine, millele nende meediaosakond soovis uudisväärtust juurde pookida. Üritusele eelnevas üleskutses pakkus produktsioonifirma inimestele 20 eurot tasuks ning peale selle aastast interneti- ja telepaketti koos seadmekasutusega. Eelistatud olid mehed ning osalema oodati täisealisi inimesi.

Oma arusaam juhtunust

Firma tegevjuht Peep Põldsamm ütles lehele, et ei tea, mida keegi kusagil on väitnud.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.


 

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD