Menu

.      

Kuhu kadusid Võru mehe püksid ja särk?

  • Kirjutas Heleri Lakur

Oma riietest ilma jäänud mees postitas sotsiaalmeedia gruppi lootusrikka foto Petseri 9 maja hoovist, sest näpatud poolpikki meestepükse ja -särki pole siiani tagastatud. Kuhu kadusid Võru mehe püksid ja särk? Foto: ERAKOGU

PABERLEHT > Võrukate sotsiaalmeedia grupis on huvitava, ent tulemusteta aruteluni jõudnud juhtum, mis leidis aset käesoleva nädala esmaspäeval.

Nimelt ütleb postituse teinud pereisa, et jäi ilma oma pükstest ja särgist, mis olid seljas olnud vaid korra, lapse esimesel koolipäeval. Lugu võib paljudele tunduda ehk rumala naljana, ent seda see siiski pole, sest veel eilseni ei olnud riietest ilma jäänud mees asju tagasi saanud.

Pereisa, kelle püksid ja pluus ära näpati, teab oma tuttavate seast teisigi selliseid näiteid tuua. Näiteks on Võrus pesunöörilt varastatud päevitusriideid ja teisigi väiksemaid hilpe. Ühtäkki meenub mulle endalegi paari aasta tagune lugu Võru linnast, kui sama ootamatult kadus pesunöörilt suur põrandavaip.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

20 PÄEVA ENIMLOETUD