Menu

.      

Võru tüdruk läks Soome koristajaks, aga tegutseb nüüd ühes suurimas rehvifirmas

  • Kirjutas Kadri Nagel

Bert ja Kristi alustasid nullist ning on alati teineteisele toeks. Koos Berdi vennaga on jõutud Soomes kõige suurema laovaruga rehvimüügi ettevõtete hulka. Foto: AIGAR NAGEL

PABERLEHT > Paljud lähevad Soome tööd, uut algust ja õnne otsima. Nii tegi kuus aastat tagasi ka Kristi, kellel tegelikult oli Eestis olemas oma kodu ja töökoht, aga midagi oli nagu ikkagi puudu ja vajaka – ta soovis näha maailma ja kaugemale.

Noor naine alustas kõike täiesti otsast peale. Töökaaslased ja sõbrad jäid pisut nõutuks, sest kõrgharidusega õbluke tütarlaps läks tööle koristajaks.

Soomes muutus aga kõik, sest ühel päeval teel Soome sõbranna sünnipäevale jäid laevad tormi tõttu hiljaks ja üldse oli seepärast palju segadust. Tüdrukute punt otsis taksot, et sõita sadamast sünnipäevale ning oli hädas selle leidmisega. Neile pakkus abi Bert, kes on samuti Eestist, sellest ajast peale on Kristi Berdiga suhtlema jäänud. Nüüdseks on neil väike Grettely, kaunis kodu Soomes ning oma firma rengaskirppis.fi.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

20 PÄEVA ENIMLOETUD