Menu

.      

Osa Kagu-Eesti politseinikest kannavad juba uut välivormi

  • Kirjutas Heleri Lakur

Kagu politseijaoskonna piirkonnapolitseinikud Elar Sarik (vasakult) ja Mirjam Uibo demonstreerivad oma seljas vanu politseivorme, mida uuendati viimati 18 aastat tagasi. Patrullpolitseiniku Karolin Raudsepa ja tema kõrval seisva välijuhi Erko Sibula seljas aga näeb uut välivormi, mille eeliseks on mitmekihilisus ja sobivus ilmastikutingimustega. Foto: AIGAR NAGEL

PABERLEHT > Veel möödunud aastal sõlmis politsei- ja piirivalveamet uue töövormi soetamiseks lepingu ameti- ja vormirõivaste tootjaga Eestis ning esimesi vorme hakati väljastama käesoleva aasta alguses.

Üks osa Kagu politseijaoskonna teenistujatest on uhiuue vormiriietuse kätte saanud, teine osa töötajaist ootavad alles oma järge.

Tellimuste täitmine pooleli

Politsei- ja piirivalveameti juhtivlogistiku Tiit Tengi sõnul tellimuste täitmine alles jätkub, kuni kõigil on uus vorm käes. „Esmajärjekorras saavad uue vormi välitööd tegevad ametnikud nagu patrull-, liiklus- ja piirkonnapolitseinikud, piirivalvurid ja kriminalistid ning nende järel saavad uue vormi ka kabinetitöötajad,” kinnitas Teng, kelle sõnul on praeguseks osa Võru patrullpolitseinikest uue välivormi kätte saanud.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

20 PÄEVA ENIMLOETUD