Menu

.      

Ettevõtlike noorte leidlikkus pandi ajusid ragistades proovile

  • Kirjutas Heleri Lakur

Võru gümnaasiumi 11. klassi õpilased jagavad parasjagu üksteisele nõuandeid, kuidas oma esialgseid ideid paremaks lihvida. Pildil on Melani Klaanberg (vasakult), Aliis Lang, Loren Seim, Markus Vetemäe, Eeva Varrik, Cassandra Piirioja, Marite Mäesaar. Foto: HELERI LAKUR

PABERLEHT> Võru gümnaasiumi õpilasfirmade ideelaboris, mis leidis aset möödunud laupäeval, oli kohal üle poole gümnaasiumi 11. klasside õpilastest, kellel on tulevikus huvi arendada ideest välja midagi praktilist ehk soov luua õpilasfima.

Ideelaboris said ettevõtlikud noored kuulata varasemate õpilasfirmade nõuandeid ja edulugusid ning osaleda Tartu ülikooli sTARTUp Labi juhi Maret Ahoneni juhendamisel äriidee genereerimise töötoas.

Ideede häkaton annab õpilasele julguse

Võru gümnaasiumi direktori Karmo Kurvitsa sõnul osales kooli õpilasfirmade startupil 43 õpilast, kes kõik tulid nädalavahetusel kokku selleks, et suure tõenäosusega panna alus oma õpilasfrma loomisele.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD