Menu

.      

FOTOD JA VIDEO Kole vaatepilt Võru Kagukeskuses – mitu kauplusepinda oli üle ujutatud

  • Kirjutas Heleri Lakur

FOTOD: Aigar Nagel

Täna umbes kella 12 ajal sai toimetus teate, et Võru Kagukeskuses on koridori ning kaubanduspindadele sattunud vesi. Kohale jõudes selgus, et keskuse vanas osas olevad kauplusepinnad on veega üle ujutatud ja nii mitmeski poes käis kibekiire õnnetuse tagajärjel põrandatele kogunenud vee likvideerimine.

FOTOD: Aigar Nagel

Tehnika- ja arvutikaupluse Klick töötajate sõnul oli vesi põrandatele kogunenud vähem kui kümne minuti eest ning vett voolas muudkui juurde.

Põrandatel olevat uputust üritati likvideerida iseseisvalt nii Klicki kaupluses kui ka Peetri Pizzas. Esimese korruse praegu tühjad olevad kaubanduspinnad olid samuti üle ujutatud ja vett voolas muudkui juurde.

FOTOD: Aigar Nagel

Kagukeskuse haldusjuht Raigo Pilt selgitas, et õnnetus juhtus halbade asjade kokkulangevusel. Praegu mitte kasutuses olevasse torustikku sattus töömeeste vale tööde järjestuse tõttu vesi. „Alustama oleks pidanud pumbasüsteemi juurest, kust oli vesi lahti ühendamata. Hakati aga lahti ühendama tuletõrjekappides olevaid voolikuid, mida ei oleks tohtinud enne teha, kui vesi on kinni,” selgitas Pilt asjade kulgu.

FOTOD: Aigar Nagel

Täna õhtupoolikul oli Pilt optimistlik, sest paari tunni jooksul saadi kahjud likvideeritud ja toimunut võib nimetada õnnelikuks õnnetuseks. „Kõik sai paari tunniga korda. Olulisi kahjusid sellest ei sündinud. Asi oleks võinud lõppeda palju hullemini, juhul kui vesi oleks lahti pääsenud näiteks öösel. See, kust vesi sisse tuli, oli peajämedune toru ja vee hulk seetõttu väga suur. Õnneks saime õigel ajal jaole ja kõik lõppes hästi,” võtab Pilt õnnetuse lühidalt kokku.

20 PÄEVA ENIMLOETUD