Menu

.      

Igaüks saab enese heaks iga päev midagi ära teha – liikuda! • Võrumaa pikamaajooksude sari üheksanda hooaja lõpus, juubelihooaja ootel •

  • Kirjutas Kadi Annom

PABERLEHT> Möödunud laupäeval lõpetas Võrumaa pikamaajooksude sari oma hooaja 12. etapiga, Munamäe-Võru maastikujooksuga.

Juba üheksandat hooaega tähistav jooksusari algas kevadel, 19. aprillil, mil joosti traditsioonilist ümber Vaskna järve jooksu. Avaetapile järgnesid jooks ümber Tamula järve, Võru-Väimela maanteejooks, Värska järve jooks, Pulli järve jooks, Rõuge viie järve jooks, jooks ümber Uhtjärve, Vastseliina linnuse jooks, jõe- ja järvejooks Lasval, „Ummamuudu liina üüjuusk”, Kütioru maastikujooks ning laupäeval joostud ja kõnnitud sügisene finaal, Munamäe-Võru maastikujooks.

Enne veel, kui on mõistlik lume ning suusasarja ootusega tegelema hakata, on paras aeg teha kokkuvõte Võrumaa pikamaajooksude sarja möödunud hooajast, mis pakkus väljakutseid, spordielamusi, koostegemise rõõmu ja eesmärkide täitmist paljudele spordisõpradele.

Sarja üldarvestuses kogus meestest suurima punktisumma (4445) Rauno Jallai, kellele järgnesid Eno Vahtra (4425) ja Margus Koor (4400). Naistest olid üheksanda hooaja üldarvestuses tublimad punktikogujad Marion Tibar 4485 punktiga, Sirli Hanni (4462) ja Consuelo Laanemäe Räim (4410).

Selle hooaja populaarseim jooks oli 17. mail toimunud Võru-Väimela maanteejooks, mis tõi rajale 878 osalejat, keda on 26 rohkem kui eelmisel hooajal. Foto: KÜLLI LEOLA

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD