Menu

.      

Võrumaa spordiaasta parimad on valitud

  • Kirjutas Heleri Lakur

Võrumaa parimate sportlaste traditsiooniline aastalõpu tänuüritus toimus ka sel aastal meeleolukate etteastete saatel. Sel korral lisas tunnustuste jagamise kõrval veidike huumorit ka Võrumaa juurtega endine kergejõustiklane ja spordiajakirjanik Donatas Narmont, kes ärgitas kohalikke sportlasi intervjuusid andma ja nalja viskama. Kohaletulnud sportlasi tänasid ja tunnustusi jagasid Võrumaa spordiliidu tegevjuht Merike Õun, Võrumaa spordiliidu juhatuse esimees Sixten Sild ja SA Võrumaa Arenduskeskus juhatuse liige Tiit Toots. Foto: AIGAR NAGEL

Möödunud laupäeval toimunud Võrumaa spordiaasta lõpetamisele oli kutsutud üle 150 kohaliku sportlase ja külalise.

Pidulikul tänuüritusel jagati ka tänavustele tublimatele noorsportlastele heategevusena kogutud stipendiumiraha ning meeleolukas õhtu lõppes parimate Võrumaa sportlaste tunnustamisega.

Võrumaa aasta parimad sportlased

Võrumaa aasta parimaks meessportlaseks valiti neljandat korda orienteeruja Timo Sild ja parimaks naissportlaseks laskesuusataja Regina Oja.

Naiste esiparemiku moodustasid krossirattur Mari-Liis Mõttus ning suusaorienteeruja Daisy Kudre. Meestest sai teise koha Eesti võrkpallikoondislane Robert Täht ja kolmanda koha laskesuusataja Rene Zahkna. Parima võistkonna tiitli pälvisid teist aastat järjest Regina Oja ja Rene Zahkna, kes laskesuusatamise MK-etapil saavutasid tänavu segateatesõidus viienda koha.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD