Menu

.      

Võru laskesuusaduo Regina Oja ja Rene Zahkna tegid Sloveenias ajalugu

  • Kirjutas Heleri Lakur

Laskesuusatajad Regina Oja ja Rene Zahkna tõestasid taas, et on paarissegateatesõidus tugev tandem. Foto: REGINAOJA BIATHLETE (FACEBOOKI LEHEKÜLG)

Võrust pärit laskesuusatajad Regina Oja (23) ja Rene Zahkna (25) tegid möödunud nädalavahetusel toimunud maailmakarikasarja kuuendal etapil Sloveenias uskumatu tulemuse, tulles paarissegateatesõidus hõbemedalile.

Eesti Laskesuusatamise Föderatsiooni teatel on tegemist laskesuusa ajaloos kõrgeima kohaga, mis Eesti kunagi teatesõidus on saavutanud.

Unistuste stsenaarium

„Oli tõesti imeline päev,” tunnistab laskesuusataja Rene Zahkna toimetusele, olles veel eilegi emotsioonidest ja üllatusest tulvil. Sloveenias toimunud kuues laskesuusa maailmakarikaetapp kulges Zahkna sõnul justkui unistuste stsenaariumi järgi. „Minu plaan oli iga hinna eest esimene ring kaitsta enda positsiooni ja mitte lasta tugevamaid suusatajaid esimene ring endast mööda.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.


 

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD