Menu

.      

Võru vutiväljaku äärde on plaan rajada pealtvaatajate tribüün

  • Kirjutas Heleri Lakur

2018. aasta augustis valmis Kooli tänaval Võru FC Helios eestvõtmisel ning EJLi ja Võru linnavalitsuse toel ainus Võrumaa kunstmurukattega jalgpalliväljak. Nüüd plaanib klubi rajada väljaku kõrvale tulevaks kevadeks varjualusega tribüüni pealtvaatajatele. Pildil Võru FC Helios tegevjuht Jaanus Vislapuu koos oma noorte mängijatega. Foto: AIGAR NAGEL

Juba kümneaastaseks saav Võrumaa suurim jalgpalliklubi Võru FC Helios avas möödunud nädalal annetuskampaania, et koguda jalgpalliväljaku kõrvale tribüüni ehitamiseks lisaraha, Eesmärgiks on pealtvaatajatele ja lastevanematele luua paremad tingimused kaasa elamiseks, mis omakorda võimaldab tulevikus korraldada staadionil ka muid üritusi.

25 000 eurot toetajate abiga

Võru vutiklubi eesmärgiks on koguda 1. juunini kestva annetuskampaaniaga 25 000 eurot, mis kataks tribüüni ehitamisel suure osa klubi omaosalusest. Tribüüni maksumus on veidi üle 60 000 euro, millest 25 000 eurot on lubanud kanda Võru linnavalitsus, ülejäänud osa jääb klubi kanda.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.


 

20 PÄEVA ENIMLOETUD