Küttepuude soovija peab kolm nädalat kojuveo järjekorras ootama

Kanepi külje all Lauri külas Koluvere talus toimetaval küttepuude müüjal Mait Heinal on käed-jalad tööd täis ja veojärjekorrad ulatuvad kolme nädalani. Foto: AIGAR NAGEL

Kanepi külje all Lauri külas kümnendat aastat küttepuude müügiga tegelev Mait Hein hindab müügiseisu heaks.

Kohaleveo järjekord on suisa kolm nädalat ning teiste müüjate hindu võrdlevad kliendid pöörduvad ostusooviga lõpuks ikka Mait Heina poole.

Kuum kaup

„Täna hommikul kümneks on juba tulnud 40 rummi ringis tellimusi. Eelmise aastaga võrreldes on müük sama ja hinna poolest on muutunud kase maksumus. See on odavamaks läinud ja praegu saab 50sentimeetrise kase rummi kätte 40 euroga,” sõnab Hein teisipäeval toimetuse kõnele vastates. Popimate küttematerjalide alla käivad 37–38eurose ruumimeetri hinnaga lepp ning haab. Müüja teeb vedusid peamiselt Võrumaale, Põlvamaale, Otepääle, Valgamaale, Tartusse ja Elvasse. Peale küttepuude müügi pakub Mait Hein ka sae- ja saunamaterjali, voodrilaudu ja servamata laudu ning höövelteenust.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

Comments  
  +4

Quoting Jakob:

Mait palju ka sulasele maksad?


2 eur i tund. Kriisi ajal isegi hästi.
  +3
Mait palju ka sulasele maksad?
  +7
Küttepuu on ikka kallis. Tselluloosi tehase pärast tõsteti järsku hind aga miks tagasi ei lastud. Mina küll nii kallilt ei müü.

 


 


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD