Menu

.      

50 000 töötut, FIEd ja automaks

  • Kirjutas Kalev Annom

Randu Raudvassar juhib tähelepanu, et mootorikütuse hinnast läheb arvestatav osa riigile. Milleks siis veel automaks? Leedus on automaks null eurot ja odav kütus. Kuidas seal hakkama saadakse!? Nädala algul maksis Maksimarketi ringil bensiin 95 0,989 eurot, bensiin 98 1,039 eurot ja diislikütus 0,989 eurot. Foto: KALEV ANNOM

Mõtlemapanev aeg on. Äsja väljusime eriolukorrast hädaolukorda ja iga päev kuuleme korduvalt, et sügisel tuleb teine häda-eriolukorra laine. Keset seda häda ütles president Kersti Kaljulaid 8. mail Äripäeva raadios välja idee kehtestada automaks ja lubada IT-ettevõtetel tasuda vähem sotsiaalmaksu!?

Autoasjatundja arvab

Aastakümneid autodega seotud olnud, rallit sõitnud ja autoregistribürood juhtinud Andu Värton ütles, et kui riik on seni saanud läbi automaksuta, siis pole seda tarvis ka nüüdsel väga keerulisel kriisiajal.

Autofänn R.M. on automaksu vastu

R.M. ütles toimetusele, et luges läbi kommentaarid, mis automaksu ja selle ütleja kohta kirjutati ning talle piisas, sest nii üheselt materdati see idee maha.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

20 PÄEVA ENIMLOETUD