Menu

.      

Viis superlihtsat ideed õhupallidest kaunistuste valmistamiseks sünnipäevapidudele!

  • Kirjutas Sisuturundus

Kui mõtleme sünnipäevapeost, kujutame kindlasti ette õhupalle, torti, suurt hulka külalisi, kõvasti lusti ja nalja. Sünnipäev on pidu, mil naudime koosolemist oma sõprade ja lähedastega. Tänapäeval on sünnipäevakaunistustel ja -teemadel iga sünnipäevapeo korraldamise juures oluline roll. Peokorraldajad ja -kujundajad tulevad välja üha uute vapustavate ideedega laste sünnipäevapidude kaunistamise teemal. Üks idee variantidest, mis aga ilmselt kunagi moest ei lähe, on õhupallidest koosnevad peokaunistused. Ka lihtne kodune sünnipäevapidu muutub tänu õhupallidele eriliselt meeldejäävaks!

Õhupallid panevad peo elama! Need lisavad sündmusele värvi ja pakuvad sünnipäeva seltskonnale mitmeid võimalusi ühistegevusteks. Õhupallidest sünnipäeva kaunistusi on alati olnud lihtne ja lõbus valmistada. Erksavärvilised õhupallid on suurepärane valik igale sünnipäevapeole.

Lisaks õhupallidele võid kasutada mitmeid muid saadaolevaid sünnipäevakaunistusi, näiteks konfette, värvilisi linte, paelu, rippkaunistusi ja sünnipäevapaugutajaid, et pidu saaks olema tõeliselt lõbus. Edasi lugedes saad mõningaid ülilihtsaid ideid, kuidas õhupallidest sünnipäevadekoratsioone valmistada.

Õhupallivanik

See on üks enimkasutatavaid õhupallidest kaunistusi kodustel sünnipäevapidudel. Vajad vaid pikka nööri, mille külge täispuhutud õhupallid ridamisi siduda. Nii tekib õhupallivanik, mille võib kinnitada peoruumi seinale või tõmmata üle kogu ruumi ühest otsast teiseni. Võid kasutada vaid ühte värvi õhupalle või kaht värvitooni vaheldumisi, kuid ka erivärvilistest õhupallidest vanik jääb kauaks meelde.

Õhupallidest auvärav

Täispuhutud õhupallid asetatakse tihedalt üksteise kõrvale ja põimitakse nööripidi kokku, et tekiks kaarekujuline võlv. Sellise võlviga võib kaunistada näiteks peopaiga sissepääsu. Erilise efekti saavutamiseks suuna õhupallidest võlvile mõned valgustid. Värvi võid valida lähtuvalt peo teemast.

Maiustuste ja kommidega täidetud õhupallid

See on kõige traditsioonilisem moodus õhupallide kasutamiseks sünnipäevakaunistusena, samuti kõige asjakohasem juhul, kui sünnipäevapeol viibib palju lapsi. Võid võtta ühe suure õhupalli ja täita selle erimaitseliste kommidega. Seejärel puhu õhupall täis ja aseta see lauale, millel hakatakse torti lahti lõikama. Kui sünnipäevalaps on tordilt küünlad ära puhunud, võid nõela abil õhupalli katki torgata, nii et kommid seal välja valguvad. See on lõbus hetk, mida naudivad kõik lapsed.

Külalistele mõeldud üllatuskingituste külge seotud õhupallid

Parim idee, kui kutsutud külaliste hulgas on palju lapsi. Võid siduda iga üllatuskingipaki või korvikese külge õhupalli ja paigutada need peo ajaks ühte nurka. See tekitab sünnipäevale kutsutud laste hulgas suurt põnevust ja ootusärevust kogu peo vältel.

Õhupallid helendavate valguspulkadega

See kaunistusidee toimib eriti hästi hämaras või pimedas ruumis. Helendavad pulgad tuleb asetada õhupallide sisse ja seejärel täita õhupallid heeliumiga. Õhupallid tõusevad õhku ja jäävad ruumi lae alla pidama. See loob ruumis müstilise valgusefekti.  Samuti võib õhupallid pika nööri abil tagurpidi lakke kinnitada. See tekitab mulje nagu viibiksite värvilise tähistaeva all.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD