Punamütsikese lasteaed õppis uuenduslikult juubelit tähistama

Lasteaia sünnipäevaperioodiks saadi Võru linnalt laenuks tulease, kuhu lõket teha ning kus saab soovi korral vahukomme ja viinereid küpsetada. Väljas käiakse nagu ikka rühmade kaupa eraldi. Eile ennelõunal said end lõkke ääres hästi tunda Kullerkupu rühma lapsed koos õpetajate Kristi Palmi (paremal) ja Svetlana Kašankinaga. Foto: AIGAR NAGEL

Möödunud nädalal tähistas Punamütsikese lasteaed oma väärikat 45. sünnipäeva.

Erinevad tegevused kestsid alates eelmisest esmaspäevast kuni käesoleva nädala alguseni. Lasteaia direktori Ave Kalgi sõnul oli praeguses olukorras sünnipäeva pidamine uuendusterohke ja väga õpetlik. „Kahtlemata oli tänavune juubelipidu erilisem, kui mõnel eelneval aastal on olnud,” kinnitas Kalk.

Pisikesed kollektiivid

Kuigi Punamütsikese lasteaed on eelnevatel aastatel harjunud olema kui üks tervik ning pidupäevi on peetud ikka kogu asutuse rahva ja ka väliskülalistega koos, siis tänavune aasta jagas lasteaia justkui pisikesteks eraldiseisvateks asutusteks.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.


 


 

LOE VEEL


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD