Toitlustusasutused peavad koroonakriisis ellujäämiseks kohanema või alla andma
- Kirjutas Kadi Annom
Möödunud aasta sügisel avasid Võru kesklinnas üsna samal ajal uksed mitu toidukohta.
Uued tulijad katsetavad hakkamasaamist ja õnne väikelinna tihedas konkurentsis. Nende kõrval sulges aga mitu toidukohta kas ajutiselt või jäädavalt oma uksed. Peamiseks põhjuseks nimetavad toidukohtade pidajad koroonakriisist tingitud keerulist olukorda. Möödunud aasta kevadel lõpetas tegevuse paljude lemmiksöökla Soopärl, detsembrikuu keskel panid uksed kinni elustiili kohvik-pood Elopärl ning kohvik Mareia Maitsed.
Edasi lugemiseks palun logige sisse
Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.