Menu

.      

Toitlustusasutused peavad koroonakriisis ellujäämiseks kohanema või alla andma

  • Kirjutas Kadi Annom

Kohalike seas tuntud kohviku Soopärl asemele on end sisse seadnud Annika Köök – ajatu pärl, mille perenaine Annika Piirisild (vasakul) ja töötaja Eva Treial kliente vastu võtavad. Foto: AIGAR NAGEL

Möödunud aasta sügisel avasid Võru kesklinnas üsna samal ajal uksed mitu toidukohta.

Uued tulijad katsetavad hakkamasaamist ja õnne väikelinna tihedas konkurentsis. Nende kõrval sulges aga mitu toidukohta kas ajutiselt või jäädavalt oma uksed. Peamiseks põhjuseks nimetavad toidukohtade pidajad koroonakriisist tingitud keerulist olukorda. Möödunud aasta kevadel lõpetas tegevuse paljude lemmiksöökla Soopärl, detsembrikuu keskel panid uksed kinni elustiili kohvik-pood Elopärl ning kohvik Mareia Maitsed.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD