Toitlustusasutused peavad koroonakriisis ellujäämiseks kohanema või alla andma

Kohalike seas tuntud kohviku Soopärl asemele on end sisse seadnud Annika Köök – ajatu pärl, mille perenaine Annika Piirisild (vasakul) ja töötaja Eva Treial kliente vastu võtavad. Foto: AIGAR NAGEL

Möödunud aasta sügisel avasid Võru kesklinnas üsna samal ajal uksed mitu toidukohta.

Uued tulijad katsetavad hakkamasaamist ja õnne väikelinna tihedas konkurentsis. Nende kõrval sulges aga mitu toidukohta kas ajutiselt või jäädavalt oma uksed. Peamiseks põhjuseks nimetavad toidukohtade pidajad koroonakriisist tingitud keerulist olukorda. Möödunud aasta kevadel lõpetas tegevuse paljude lemmiksöökla Soopärl, detsembrikuu keskel panid uksed kinni elustiili kohvik-pood Elopärl ning kohvik Mareia Maitsed.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

Comments  
  +6

Quoting kodanik:

Miks maski ei kanta?


Kanna kui tahad, keegi ei keela.
  -8
Miks maski ei kanta?
  -5
no mis sa siis vahid hakka aga pihta kevadel lähen sinu sööki maitsma
  +13
Mis söögikohtadest te räägite. eestlane ei oskagi sööki teha rääkimata saslõkkist. Lähed välja pikemale teele kas sinul külmkapis ei ole keedu kanamuna, kotletti või vorstijuppi ning paar viilu sepikut. Ma vabandan oma mõtetega ja kui kirjas on vead samuti vabandan sest rahvuselt olen Gruzin. Pidin eestisse jääma peale sõjaväge sest ilus Eesti Võrumaa tüdruk võlus mind ära.ja oma kodumaa maha jätma. Veelkord vabandan võibolla oma mõtetega.Olge ja jääge terveks varsti on kevad.

 


 

LOE VEEL


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD