Aigar Kalk tõugati volikogu esimehe kohalt MTÜ Rõuge Kaugtöökeskus Catlamaja eelistamise pärast

Vaade kaugelt Rõuge kaugtöökeskusele Catlamaja (keskel), vasakul on näha jäätmejaam. Foto: KALEV ANNOM

Kesknädala tuisu ja lumesaju pärast palus Rõuge vald lumevangi jäänud inimestelt mõistmist ja prügivedu lükkus edasi, kuid vallavolikogu istungi pidamist tööpäeva lõpus kell viis kodukontorites see ei seganud.

Umbusaldusavaldusel kümme allkirja

Rõuge valla volikogu liige Tiit Niilo meenutas volikogu liikmeile, et valla kõige tähtsama inimese, volikogu esimehe Aigar Kalgi umbusaldus ei tulnud tühjalt kohalt, sest juba kolm aastat on probleemiks olnud läbipaistmatu ja varjatud vallaga seotud MTÜ Rõuge Kaugtöökeskus Catlamaja rahastamine.

Umbusaldus kõigi vallaelanike eest

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

Comments  
  +4

Quoting ajaloolane:

kõige võimekamad on olnud meie kandis Varstu IRL juhid: Vallavolikogu esimees organiseeris endale kinnisvara sadades tuhandetes eurodes...oli ju väga kõva sõna ? Edu ! ?


Kõrtsi taga end lolliks joonud? Või kõrtsis sees, tööl olles? ;)
  -2
kõige võimekamad on olnud meie kandis Varstu IRL juhid: Vallavolikogu esimees organiseeris endale kinnisvara sadades tuhandetes eurodes...oli ju väga kõva sõna ? Edu ! ?
  +21
Mehed- naised, võtke asja tõsiselt ja lööge plats puhtaks nendest Kõvadest, Tootsidest, Rõõmudest ja nende käsilastest, sest nad on oma tegudega näidanud, milleks võimelised on.
Hoian teile pöialt.
  +16
Rõuge ülemvõim on kukutatud, saavad ehk teised ka mõne sõna sekka öelda.
  +5

Quoting As:

[#] on aus mees. Rõuges käib ju pidev ussitamine ja need susserdajad tahavad võimule saada. [#] seisis alati Valla eest ja ei varastanud eks see paljudele ei meeldinud.


Kahjuks ei saanud [#] arugi, mida vallavalitsus tegi. [#] aga püüdis neid viimases volikogus veel kaitsta, mis näitas, et nad on ühes paadis. Mailis läinud, [#] vastutab.
  -1
[#] on aus mees. Rõuges käib ju pidev ussitamine ja need susserdajad tahavad võimule saada. [#] seisis alati Valla eest ja ei varastanud eks see paljudele ei meeldinud.
  +12
Mis siis nüüd juhtunud on, kirjutatakse avaldusi komisjonidest ja ametikohtadelt lahkumsieks, sahtlisse ja allkirjastamiseks. Miksit hakkas liikuma.
  +8
Kahju, et pidid juba lapsena nägema, kuidaa asju aeti. See lihtsalt näitab, et asjad on alati nii käinud ja midagi pole muutunud.
  +18
Kalk ei saanud arugi, mis toimus. :lol: Dirigendid jtöötasid lakkamatult. :P Catlamaja oli lihtsalt viimane piisk, mis pani asjad liikuma. krr Uskumatu, et uued juhid lasid endale ette kirjutada mis, kuidas, millal, lasid eelmistel juhtidel kõike edasi korraldada. :cry: Ilmselt tasub ära töökoha pärast vaikida ja aina käsku täita. :-x
  +27
Rumal ainult arvab, et Kalk seda omast tarkusest tegi. Ikka oli kusagil "mina-võin" tellija, survestaja ja meelitaja. Seesama kolmik ja nende pikendused. Rõuges tavaline muster. Nägin oma noortekeskuse aegadest, kuidas asjad käisid ja kuidas paljud asjad pidid näima justkui korras. Ja ikka oli ninapidi juures see vana kaader, kes nüüd ka niite tõmbab. Ja ei saa unustada, et neil on paraku ka oma eeskujul koolitatud järelkasv. Ainult lolli saab lollitada! Palju neid lolle seal Rõuges alles on?

 


 


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD