Äripindade rendileandjad on sunnitud hindades korrektuure tegema

Kuigi Jüri tänav 39 asuvas ärimajas väikepoodi pidav Triin Soon on seda meelt, et ettevõtjal peab olema oma väike tagala, on ta ääretult tänulik rendileandjale, kes praegu valitsevas olukorras rentnikke nii palju aitab ja on nõus kulusid jagama. Foto: AIGAR NAGEL

Ei ole kahtlust, et viirusekriis on praeguseks puudutanud juba enamikku tegevusvaldkondi. Uutest piirangutest lähtuvalt on eriti keerulises olukorras aga tööstuskaupade pakkujad, kes peavad ellujäämiseks leidma uusi lahendusi või otsustama turult sootuks lahkuda.

Üheks põhiliseks probleemiks kauplustele on püsikulude tasumine ajal, mil müüki täies mahus teha ei saa. Siinkohal aitab eriti väiksematel tegijatel vee peale jääda rendileandja vastutulek. Renditasu vähendamine keerulisel ajal annab kaupluseomanikele võimaluse pärast piiranguid end taasavada ja äripindade omanikel säilitada sel keerulisel perioodil rentnike olemasolu.

Mõlemad hädas

Mitme Võru linnas äripindasid rentiva ettevõtte jaoks on praegune olukord õnneks kahepoolne mure ja ei oodata, et rentnik ise peaks kriisiolukorra kahjud täies mahus oma õlgadele võtma. Lõppkokkuvõttes on oluline see, et keerulise aja möödudes oleks mõlemad osapooled jätkusuutlikud.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

Comments  
  +6
Milleks ? Kas mina olen süüdi.
  +1
Ah sa nuga - te vaadake vaid, kui ilus tüdruk on esikaanel, mitte lihtsalt ilus - vaid imeilus :P

 


 


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD