Lillede raudne leedi Maarika on pidanud poodi 20 aastat

Maarika Paap valmistus poe sünnipäevaks hoolega ning mõtted peost keerlesid peas juba ammu. Koroonapandeemial on aga omad plaanid ja nii jääb pood Kagukeskuses küll suletuks, aga sünnipäeva puhul peab tegema midagi meeldejäävat. Nii toimubki lillede pakkumine laupäeval väljas. Foto AIGAR NAGEL

Lilled ja Maarika on sõnad, mis käivad kokku ning pole vist ühtegi võrukat, kes poleks külastanud Maarika Lilleseadeid. Täna täitub Võru ühe vanima lillepoe avamisest 20 aastat.

Just sellel kevade alguse päeval 2001. aastal avati pisike pood Jüri tänaval, mis novembriks kolis kõigile tuttavasse kohta, vanasse restoranimajja Vabaduse tänaval. Nüüdseks on Maarika Lilleseaded leitav Kagukeskusest, kus oleks pidanud toimuma ka suurejooneline sünnipäevapidu. Meile kõigile teada põhjusel seda pidada ei saa.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

Comments  
  +5
Väiksed lapsed väiksed mängud suured lapsed suured mängud.
  +5
Miks kommentaarid läbi ei lähe. Ei kirjuta halba aga tahaks raudset leedit näha kui raudne ta on.
  -7
Küsimärk on puudu ja koolis 3 klassi külakooli ilmselt. Teema puudutab siiski Marika lilleseadet!! Ei ole vaja targutada,kui millestki tarka kirjutada pole! Lillekunsti võiks ennekõike tunnustada need, kes on ilusad inimesed hingelt ja ei kritiseeri oma labasust!
  +5

Quoting ilus pilt:

Oleme tellinud ilusaid lillekimpe juubeliks ja suurepärane teenindus. Palju õnne 20.a. täitumisel!


Kas sinu nimi on ilus pilt või. Oh harimatuid.
  -10
Oleme tellinud ilusaid lillekimpe juubeliks ja suurepärane teenindus. Palju õnne 20.a. täitumisel!

 


 


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD