Menu

.      

FOTOD Koguduse õpetaja Argo Oleski pere kaotas tuleõnnetuses kodumaja

  • Kirjutas Sten Sang

Möödunud nädala alguses hävis tules Pindi ja Vastseliina koguduse õpetaja Argo Oleski perekonna kodu. Fotol Argo (vasakult), minia Maidrii, Ats Markus ja Kadri. FOTOD: Aigar Nagel

Möödunud nädala alguses tabas Pindi ja Vastseliina koguduse õpetaja Argo Oleski perekonda ootamatu saatuselöök – 14 aasta jooksul korrastatud kodu sai öösel alanud põlengu tõttu rängalt kannatada. Abivalmis sõbrad, sugulased ja kogukond annavad oma parima, et perele toeks olla ning aidata neil uus kodu rajada.


Kokkuleppel õpetaja Argo Oleski, praost Üllar Salumetsa ja kantsler Andrus Mõttusega on kirikuvalitsus algatanud annetuste kogumise õpetaja Argo Oleski pere toetuseks ja nende kodu taastamiseks.

Annetusi saab teha konsistooriumi pangakontole LHV pangas:

Eesti Evangeelne Luterlik Kirik

EE967700771000895492

SWIFT/BIC: LHVBEE22 AS LHV Pank

Ülekande selgitusse kirjutada: „Argo Oleski kodu taastamiseks”.


FOTOD: Aigar Nagel

Võidujooks ajaga

„Kell oli üks öösel ja mina juba magasin. Ka väiksem poeg Ats Markus magas juba ammu ning abikaasa Kadri lõpetas just lugemise ja pani tule kustu. Vanem poeg Art Kristjan oli koos kihlatu Maidriiga allkorrusel ja nemad märkasid, et maja välissein põleb,” meenutab kirikuõpetaja Argo Olesk nädalatagust traagilist sündmust.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD