Armastuse ja hea tujuga küpsetatud leib sobib pühadelauale laitmatult
Leib on eestlaste toidulaual olnud au sees juba ammustest aegadest. Ka tänapäeval ei puudu enamiku pühadelaualt leivapäts. Isetehtud leib on aga hoopis teise väärtusega kui kauplustest leitav masstoodang. Eriti veel sellisel juhul, kui leib on küpsetatud alati armastuse ja hea tujuga.
Leib kui toit omaette
Järveres küpsetatud Ruta Kostabi leiba jagub talle endale, tema lastele ja lastelastele ning jääb üle ka teistele soovijatele. „Olen suur leiva austaja ja armastaja. Küpsetamispäevi on mul hetkel nädalas kolm, aga kui leivapäeva ei ole, siis tunnen kohe, et midagi oleks nagu puudu,” muigab leivameister Ruta Kostabi, kes sai esmaseks leivateoks juhendi ning seletuse tuttavate käest.
Edasi lugemiseks palun logige sisse
Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.