Menu

.      

VIDEO JA FOTOD Võru linna ajaloo pikim koalitsioonileping sai allkirjad

  • Kirjutas Kadi Annom

Vasakult Anti Haugas Reformierakonnast, Anti Allas Sotsiaaldemokraatidest ning Andres Visnapuu Keskerakonnast teisipäeva ennelõunal Võru kultuurimajas Kannel koalitsioonilepingut allkirjastamas.  Foto: AIGAR NAGEL

Võru linnas kohalikud valimised võitnud Sotsiaaldemokraatlik Erakond, Eesti Reformierakond ning Eesti Keskerakond on jõudnud loodava koalitsiooni osas kokkuleppele ning teisipäeva ennelõunal allkirjastati Võru kultuurimajas Kannel Võru linna koalitsioonileping „Ühtsuses peitub jõud ja võlu – see on meie Võru!”. Koalitsioonilepingut hindasid osapooled aegade pikimaks ja punktiderohkeimaks. Koalitsioonileppe allkirjastasid koalitsiooniläbirääkimisi vedanud Anti Allas, Anti Haugas Reformierakonnast ning Andres Visnapuu Keskerakonnast.

Ühtlasi pandi paika koalitsiooni juhtimismudel, mille kohaselt jätkab linnapeana Anti Allas ning volikogu asub juhtima Anti Haugas.

Sotsiaaldemokraatlikust Erakonnast jätkab kultuuri-, haridus- ja sotsiaalvaldkonnas abilinnapeana Sixten Sild. Keskerakonna poolt asub majanduse valdkonnas abilinnapea kohale praegu rahandusministeeriumi riigihaldusosakonna Põlva talituse juhi kohal olev kunagine Vastseliina vallavanem Raul Tohv. Kahele abilinnapeale lisaks tuleb üks linnavalitsuse lihtliikme koht, mille täidab Eesti Reformierakond ning seal on praegu kandidaadina üles seatud Kersti Kõosaar. Volikogu aseesimehe koha täidab peagi endine abilinnapea Toomas Sarapuu.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD