Üle paari kuu suletud olnud Jaagumäe kauplus avatakse taas

Jaagumäe teerajaja Mart Timmi (paremal) koos Jaagumäe Kaubanduse OÜ juhi Taimar Timmiga eile lõuna ajal uuenenud Jaagumäe Toidukeskuse ruumides, kus käisid veel viimased ettevalmistused kaupluse avamiseks kolmapäeva keskpäeval. Foto: AIGAR NAGEL

Kaks ja pool kuud tagasi suleti ajutiselt Võrus Kreutzwaldi ja Vabaduse tänaval asuv klientide poolt armastatud Jaagumäe toidukauplus.

Plaanis oli uuenduskuur, mis venis inventari tarneraskuste tõttu oodatust veidi pikemaks. Kolmapäeva keskpäeval avatakse lõpuks uues kuues taas klientidele uksed. „Vajalikud tooted said meil tellitud juba kevadel, kuid kõik ei läinud päris plaanipäraselt. Nüüd on õnneks inventar kohal. Mõni asi ehk veel on puudu, kuid avamiseks oleme valmis,” kinnitab Jaagumäe Kaubanduse OÜ juhataja Taimar Timmi ja lisab, et väljavahetamisele läks kogu kaupluse sisu ning alustati ka välitöödega, mis plaanitakse lõpetada uue aasta kevadel.

Ajarännak

Taimar Timmi meenutab, kuidas 1996. aastal Nurmenuku kauplusena tegutsev praegune Jaagumäe Toidukeskus oli toona Võrus peaaegu suurim erakapitalil tegutsev toidupood.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

Comments  
  +19
tublid ja töökad olete ,kaup alati värske eriti lihakraam,jõudu ja jaksu edaspidiseks

 


 

LOE VEEL


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD