Menu

.      

Viiekordne isa ja kümnekordne vanaisa Meelis Liivaoja armastab elu maal

  • Kirjutas Sten Sang

Viiekordne isa ja kümnekordne vanaisa Meelis Liivaoja on sel aastal nomineeritud Võru maakonna aasta isa  kandidaadiks. Foto: AIGAR NAGEL

Utra talus Ortuma külas elab neljandat aastat perekond Liivaoja. Homme saabuva isadepäeva võtab pere vastu mitte oma kodutalus, vaid õkva keset Võru linna keskväljakut. Nimelt on viiekordne isa ja kümnekordne vanaisa Meelis Liivaoja nomineeritud Võru maakonna aasta isa kandidaadiks.

Levimured ja -rõõmud

Satun Utra talu peremehele Meelis Liivaojale (54) helistama ootamatult õigel ajal. Nimelt on ta parajasti autoga liikumas Võru linna ning telefon asub heas leviväljas. „Meie kodumaja on mäenõlva peal ja siin on katuseid pidi käinud igasuguseid antennidega spetsialiste. Siiski ei suuda ükski operaator meile pakkuda normaalset levi. Kohati on see isegi õnn, sest kui jätan mobiiltelefoni tuppa laua peale, ei saagi mind mitte keegi kätte,” muheleb Liivaoja süllesadanud privaatsuse üle.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

20 PÄEVA ENIMLOETUD