Menu

.      

Võru maakonna käesoleva aasta parimad ettevõtjad on selgunud

  • Kirjutas Kadi Annom

Võru maakonna käesoleva aasta parimad ettevõtjad on selgunud FOTOD: Aigar Nagel

25. novembri õhtul jagasid Võrumaa arenduskeskuse nõukogu esimees Ülo Tulik ja juhatuse liige Tiit Toots Rõuge rahvamajas toimunud pidulikul SA Võrumaa Arenduskeskus korraldatud vastuvõtul tunnustusi kaheksas kategoorias. Välja kuulutati aasta suurettevõte, aasta väikeettevõte, aasta mikroettevõte, aasta startija, aasta õpilasfirma, aasta tööandja, aasta ettevõtja ja aasta ettevõtlust toetav tegu.

24 ettepanekut

Kohale tulnud ettevõtlikke inimesi tervitas avasõnadega SA Võrumaa Arenduskeskus juhatuse liige Tiit Toots, kelle sõnul on lõppev aasta olnud kõigile keeruline ning tulvil erinevaid väljakutseid. „Aasta on olnud katsumusterohke ja seda ennekõike teie jaoks, head ettevõtjad. Selles, et tänasest tervisekriisist ei ole saanud majanduskriis, on väga suur roll just teil. Te olete leidnud nutikaid viise ja lähenemisi, kuidas oma tootmisi ja teenuseosutamisi jätkata. Te olete leidnud uusi ja nutikaid lahendusi, kuidas oma tooteid ja teenuseid digitaalselt müüa ja turundada,” kiitis Toots ja juhtis tähelepanu ka sellele, et teist olulist rolli selles, miks praegusest tervisekriisist ei ole saanud majanduskriisi, mängib asjaolu, et oleme suutnud vältida ühiskonna lukkukeeramist.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

20 PÄEVA ENIMLOETUD