Terviseamet tuvastas kontrollreidil üksjagu rikkumisi

7. detsembril tegi terviseamet koostöös politsei- ja piirivalveametiga tavapärase kontrollreidi, mille käigus vaadati üle maski kandmine ning Covid-tõendite kontrollimine avalikes siseruumides ja toitlustusasutustes. Terviseameti Lõuna regionaalosakonna juhataja Tiia Luht (vasakult), terviseameti Lõuna regionaalosakonna menetlusgrupi juht Mats Hansen, piirkonnapolitseinik Hans Saarniit ja väärteomenetleja Ruth Mäesaar. Foto: AIGAR NAGEL

Teisipäeval tegi terviseamet koostöös politsei- ja piirivalveametiga kontrollreidi, mille käigus vaadati üle maski kandmine ning Covid-tõendite kontrollimine avalikes siseruumides ja toitlustusasutustes. Terviseameti Lõuna regionaalosakonna juhataja Tiia Luha sõnul ei olnud kahjuks reidi käigus tehtud ettekirjutuste arv rõõmustav.

11 ettekirjutust

Hommikul kell kümme alanud ja mitu tundi kestnud kontrollaktsiooni käigus tuli välja kirjutada 11 ettekirjutust, millest kolm juriidilisele isikule ning üheksa füüsilisele isikule. Ettekirjutused tehti Covid-tõendi kontrollimata jätmise või maski mittekandmise eest.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

Comments  
  0

Quoting 320:

Tsirkus kuubis see terviseamet.



Naljaamet laseb mõned millid rahva raha vastu taevast ning seejärel arvab, et on tõsiseltvõetav.
  0
Kus te kulla inimesed värsket õhku veel hingate, kui mitte õues?
  +2
krr krr krr külmladuses hukka läinud vaktsiinise rahad tuleb nüüd tagasi korjata ikka rahva käest...aga kas politseil pole targemat teha,,,kui kallas kaja ja kiige tola lollusi kaasa mängida...terviseamet kadugu inimeste kaevuvee proovide võtmist korraldama...
  -2
sa nii arvad kui sa haigust ei karda siis karda vähemalt trahvi
  +1
Tsirkus kuubis see terviseamet.

 


 

LOE VEEL


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD