Võru linn tänas abipolitseinikke panuse eest

Neljapäeva õhtul tänuüritusel osalenud abipolitseinikud, Võru linna ning politsei- ja piirivalveameti esindajad. FOTO: Aigar Nagel

Neljapäeva õhtul koguneti Võrumaa Toidukeskuse Katariina saalis, et pidada juba traditsiooniks saanud tänuavaldusüritust. Meelespidamiskogunemise korraldajaks oli Võru linn ja eesmärgiks oli tunnustada abipolitseinikke, kes oma vabatahtlikutööga on andnud olulise panuse kogukonna elu turvalisemaks muutmisel. Olgu siis selleks osalemine ennetustöös, patrullitöös või mõnel muul vajalikul alal.

Taaskohtumine

Võru linn tunnustas abipolitseinikke juba neljandat aastat. Möödunud aastal jäi ühine kogunemine riigis ning maailmas valitseva olukorra tõttu ära, kuid siis peeti abipolitseinikke ühise peolaua asemel meeles kingipakkidega, mis sobival ja ohutul viisil igaüheni toimetati.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

Comments  
  +4

Quoting Naine:

Tere. Küsin. Palju abipolitseinik palka saab ?


Ei saa need häbipolitseinikud palka.
  +6
Tere. Küsin. Palju abipolitseinik palka saab ?
This comment has been deleted by Administrator
  +10
Küll on kõvad mehed käed rusikas aga kui pätti näevad jooksevad politsei selja taha. Ilma rahata käite l o l l i mängimas tulge tööle saate päevapalga ja korraliku lõuna.

 


 

LOE VEEL


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD