Menu

.      

Vastseliina noortekeskuse ettevõtlusnädalal õpetatakse rahatarkust

  • Kirjutas Kadi Annom

Üheks populaarseimaks tegevuseks, mida noored ettevõtlusnädala ajal vastseliinerite eest soetavad, on skate-pargi kasutamine. Kümne minuti sõidu eest tuleb tasuda üks vastseliiner. Albert Erik Pajustik (taga, vasakult), Vastseliina noortekeskuse juhataja Merlis Pajustik, Vastseliina noortekeskuse noorsootöötaja Mari Mandel ning Mariin Kooser (ees, vasakult), Renita Seim ja Ranel Kallas. Foto: AIGAR NAGEL

Käesolev nädal on Vastseliina noortekeskuses pühendatud ettevõtlusele, täpsemalt rahatarkusele. „Lehel Teeviit.ee on käimas nii-öelda rahatarkuse kuu ning sealt tekkis idee ja tahtmine ise ka sellel kuul midagi temaatilist teha,” räägib Vastseliina noortekeskuse juhataja Merlis Pajustik plaani tagamaid ja lisab, et noortele mänguliste tegevuste kaudu rahatarkuse õpetamine ei ole neil käsil päris esimest korda. „Sügisel oli meil tegelikult sarnane nädal ja nüüd kordame. Arvan, et järgmine kord, mil seda taas teeme, on ka sügisel. Viimatisel korral on noortele väga positiivne mõju,” on Pajustik rahul.

Vastseliinerid hinnas

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.


 

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD