Menu

.      

Eile avati raamatukogude aasta ühise ettelugemisega

  • Kirjutas Kadi Annom

Eile loeti Võrumaa keskraamatukogus ette nii populaarseimat ilukirjanduslikku teost „Mitte ainult minu tädi Ellen” kui ka lastekirjandusteost „Tobias ja teine B”. Ilukirjanduslikust teosest luges igaüks lõigu: Võrumaa keskraamatukogu komplekteerimisosakonna juhataja Aigi Mäesaar (vasakult), kunstnik ja tõlkija Hanna Miller, keskraamatukogu direktor Inga Kuljus ning raamatulugeja Silvi Linder. Foto: AIGAR NAGEL

Kolmapäeval valmistus üle 150 raamatukogu kogu Eestis ühiseks ettelugemiseks, millega avati pidulikult raamatukogude aasta.

Ettelugemisele tulid katkendid möödunud aasta enim loetud raamatutest, milleks olid Eesti autorite ilukirjanduslikest teostest Mudlumi „Mitte ainult minu tädi Ellen” ja lastekirjandusteostest Piret Raua „Tobias ja teine B”. Ettelugemisest võtsid kogu päeva vältel osa nii kirjanikud, näitlejad, kultuuritegelased, vallajuhid, raamatukogusõbrad, lapsed, õpetajad, pastorid kui ka ajaloolised tegelased. Võrumaa keskraamatukogus lugesid lõike Mudlumi populaarsest teosest kunstnik ja tõlkija Hanna Miller, Võrumaa keskraamatukogu direktor Inga Kuljus, Võrumaa keskraamatukogu komplekteerimisosakonna juhataja Aigi Mäesaar ning raamatukogu sage külaline ja kirglik lugemishuviline Silvi Linder.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.


 

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD