Menu

.      

Reformierakonna saadikute Võrumaa külastus viis muu hulgas kohtuma Vastseliina gümnaasiumi õpilastega

  • Kirjutas Kadi Annom

Riigikogu väliskomisjoni esimehe Marko Mihkelsoni vestlustunnist huvitas  Vastseliina gümnaasiumi õpilasi kõige rohkem hetkeolukord maailmas  ning suhted Venemaaga. Fotod: AIGAR NAGEL

Neljapäeval ja reedel väisas riigikogu Reformierakonna fraktsioon Võrumaad. Kohtuti kohalike ettevõtjatega, tutvuti koolidega ning külastati hooldusasutusi. Peale selle visiteerisid riigikogu välis- ja riigikaitsekomisjoni liikmed Kuperjanovi jalaväepataljoni ning Piusa kordonit Eesti-Vene piiril.

Riigikogu väliskomisjoni esimees Marko Mihkelson. FOTO: Aigar Nagel

Kolm põhiteemat

Visiidi fookuses olid ennekõike kolm põhiteemat – keskenduti Eesti julgeolekule, haldusreformile ning energiahindade tõusu leevendusmeetmetele. Pärast neljapäevaõhtust Kuperjanovi jalaväepataljoni külastust ning reedehommikust visiiti Eesti-Vene piirile suundus riigikogu väliskomisjoni esimees Marko Mihkelson Vastseliina gümnaasiumisse, kus kohtuti 9.–12. klassi õpilastega. Kuigi vesteldi ka Mihkelsoni poliitilisest ning ajakirjanduslikust taustast, siis põhifookuses oli siiski Eesti riigi julgeolek praeguses olukorras.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD