Olukorra sunnil saavad Meremäel sada suud toidu lauale telefonijuhendamise teel

Hoolimata keerulisest olukorrast köögipersonaliga ei heidetud Meremäe koolis meelt ja hakkama saadi kõigega.  Sekka peeti ära ka üks vahva stiilinädal, milles näitasid aktiivset osavõttu nii õpilased kui ka õpetajad. Kooli direktor Kristi Põldoja (fotol koos Meremäe kooli õpilastega) kiitis laste siirast osavõtlikkust ja huvi. Foto: AIGAR NAGEL

Viimased paar aastat on olnud igas valdkonnas keerulisemad, kui ollakse harjunud. Teisalt tuleks olukorda vaadata positiivsemalt poolelt ning mõista, mida on raskused inimestele õpetanud. Armastatakse öelda, et häda ajab härja kaevu ja eks sellel ütlemisel on ka tõepõhi all. Kui teel kohatakse väljapääsmatuid olukordi ning keerukaid probleeme, siis ei aita edasi muu kui nutikate ja mitmekülgsete lahenduste leidmine. Õnneks on Võrumaal leidlikud inimesed, seda näiteks ka Meremäe kooliperes, sest olude sunnil suudetakse sada suud ära toita peaaegu et kaugjuhtimise teel.

Köögipersonal rivist väljas

Käesoleva nädala kolmapäeva hommikul postitas Meremäe kool sotsiaalmeedia vahendusel üleskutse, millega andis teada, et kooli kokad on haiguse tõttu sunnitud töölt kõrvale jääma ning oodatud on abikäed. Meremäe kooli direktor Kristi Põldoja kinnitab, et kooli köögis töötavad kokk ja kaks abikokka, kes erinevate tervislike probleemide tõttu on kõik ühel ajal tööst eemal.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.


 


 

LOE VEEL


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD