Mahajäetud tõukeratas Roosisaare tee 2,6. kilomeetril metsa vahel

Maha jäetud tõukeratas Kubja-Roosisaare tee 2,6. kilomeetril.  Fotod: VT LUGEJA

Suure reede keskpäeval oli Kubja - Roosisaare teel hulgaliselt kepikõndi tegevaid inimesi, kes juhtisid tähelepanu, et Roosisaare tee 2,6 kilomeetri juures on poolenisti teele asfaldile maha jäetud Bolti tõukeratas.

Nii oligi! Kellegi hoolitsev käsi oli elektritõuksi vähemalt tee äärde asfaltilt ära tõstnud, kuid pimedal ajal oleks sellele keegi võinud otsa sõita ja siis oleks kannatada saanud nii tõukeratas kui ka auto. Samal ajal oli suur valik tõukerattaid Maksimarketi ja Neste juures, sest ilm oli kehvapoolne, jahe ja tibutas vihma.

17 tõukeratast ootas sõitjaid täna, suure reede, 15. aprilli keskpäeval Jüri-Luha ristmikul.

Comments  
  0
seda kasutuspiirkonda võiks ikka suurendada Bolt. Jah , tee peale ei tohiks otseselt jätta, aga nii 1 meeter tee pervest ei sega ju kedagist. Sest antud transport oleks hea suvilate rajoonis olevatel elanikel kasutada. Bussi ei käi, kütus kallis ja isegi turismi edendamise mõttes kasvõi alternatiivne rattarent oleks hea Võru linna arengule. Ülalmainitet tõuks ei pruugi üldse teenuse kasutajaga seotud olla. Vabalt joogiuimased noored on tõstnud "nalja tegemiseks" selle keset teed ja lootnud halvimale. Aga teenuspakkuja vaatab ju sõidulõpetamise pilti, sest nii- ehk naa on see väljaspool linna piiri.
  -1
Kindlasti sel sellil kaelas kopsakas trahv
  -1
neile poolearulistele krr krr tuleks õpetada, kuhu selline roheline metallikosu oleks sobilik jätta, teedel nad sisuliselt takistavad liiklust, muru peal reostavad keskkonda- ütleks nii nagu, öeldakse tuuleparkide tiivikute kohta- reostavad silmavaadet ja tekitavad müra. Kasutajatele soovitus, arvestage teiste inimestega- eriti lastega ja vanuritega, muidu võib juhtuda et ka Teiega ei arvestata. Ärge jätke neid loogiliste liikumissuundade peale, ristumiskohtadesse jalgu- kui oled kasutaja mõtle ka sellele mis pärast saab või võib juhtuda- ega Sa ju prügi maha ei viska!? Ikka prügikasti, sest tead et sealt jõuab see õigesse kohta.
  0
Ei ole probleemi viimane kasutaja on teada kes sõitu alustas ja maha jättis . Ka kui aku saab tühjaks ja maha jäetakse saab positsioneerimise peale leida viimase kasutaja ja asukoha

 


 

LOE VEEL


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD