FOTOD Vanametalli hind on ületanud 2008. aasta buumi taseme

Kolmapäeva hommikul kasutas Võrumaal asuv Nopri talumeierei Kuusakoski pakutavat rauataksot ligi 20 tonni vanametalli äraveoks. Musta vanametalli tonni hinnaks on praegu rekordilised 400 eurot. Fotod: AIGAR NAGEL

Kevadet ja lumesula peetakse sageli ka korrastustööde kõrgajaks. Soojemate ilmade saabumine toob kraamimistööd toaseinte vahelt välja ning uut hingamist soovitakse anda ka elamute ümbrusele. Üheks soodsaimaks uuenduskuuriks, mida esiti ette võtta ja mis võib kokkuvõttes hoopiski tulu tuua, on koristustööd, mille käigus ebavajalikust nutikal moel vabaneda.

Tiit Niilo FOTOD: Aigar Nagel

Kolmekordne külastatavus

Kevadiste korrastustööde käigus leitud vanametall tasub igal juhul kokkuostu toimetada, sest praegu saadav tulu on märkimisväärne. „Vanametalli hind on tõusnud märkimisväärselt: kui võrdleme kuutaguse ajaga, on tõus 70 eurot tonni pealt, ja kui võrrelda aastataguse kevadega, siis on tõus lausa 140 eurot tonni kohta.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

Comments  
  +1
hetkel metalli müüa pole mõtet, kolme kuu pärast on hind veel tõusnud 50 prossa. Korjake terviseks!

 


 

LOE VEEL


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD