Menu

.      

Ohutuspäev lõpetas pärast paariaastast pausi taas koolieelikute ohutusprojekti hooaja

  • Kirjutas Kadi Annom

Ohutuspäeval osalesid teiste hulgas Lusti lasteaja koolieelikud koos õpetajatega. Ühes töötoas  sai politseiautoga lähemalt tutvust teha. Sõiduki funktsioone tutvustasid rõõmsameelsed abipolitseinikud. Fotol ohutusprojekti eestvedaja piirkonnapolitseinik Elar Sarik koos abipolitseinike ja Lusti lasteaia perega. Foto: AIGAR NAGEL

Võrumaa koolieelikute jaoks on saanud heaks traditsiooniks läbi aasta kestev mitmekülgne ohutusalaste teadmiste omandamine ning seda lõpetav ohutuspäev, mis toimub Võru spordikeskuse staadionil.

Koroona-aastate tõttu ei ole ohutusprojekti õnneks täies mahus pausile pandud, kuid kõiki Võrumaa koolieelikuid kokku toov ohutuspäev on pidanud kahel korral edasi lükkuma. Nii ei saanud möödunud ja ülemöödunud kevadel viimast aastat lasteaias käivad lapsed ohutuspäeva nautida. Eile täitus aga spordikeskuse staadion taas töötubade ja tegevustega, sest aastapikkust õppimist kokkuvõttev ja teadmisi kinnistav lõbus ohutuspäev sai üle hulga aja toimuda.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD