Peaminister Kaja Kallas astub ametist tagasi

Kaja Kallas

Reformierakond, SDE ja Isamaa jõudsid reedel võimuliidu loomises kokkuleppele ning Reformierakonna esimees ja peaminister Kaja Kallas astub valitsusjuhi kohalt tagasi, kirjutab Postimees.

Peaminister Kaja Kallas teatab riigikogus, et astub tagasi. Pärast seda määrab president Alar Karis ta uueks peaministrikandidaadiks. Selle järel peab Kaja Kallas riigikogu ees kõne uuest võimuliidust ning riigikogu peab kinnitama mandaadi. Kui see on käes, siis Kaja Kallas esitleb presidendile uut valitsust.

Reedel leppisid kolm erakonda lõplikult kokku eestikeelsele haridusele ülemineku, elektriturureformi ja energiateotuste ning peretoetuste üksikasjad.. Kokkulepete järel moodustavad kolm erakonda ühise valitsuskoalitsiooni.

Comments  
  +3

Quoting Arvustaja:

Mis porgandi juttu Sa ajad siin?


Arvo ajab õiget juttu aga sina pista porgand sinna.
  -4
Mis porgandi juttu Sa ajad siin?
  -7
Mina saan rahaministriks. Jõudsin ära oodata.
  +18
Kuidas teie kommenteerijad nii rumalad harimatud olete Lilleke teeb nagu brüssel ja euro liidus peab tegema ja tehakse. Astu ta kusagile tagasi pigem üles uue koosseisuga. Edu lillekesele riiki P keeramises mida nõuab brüssel ja euro liit. Näete mis Narvas juba toimub. Mis oleks saanud kui põlevkivi kaevandus oleks suletud euro nõudmistega nagu Poolat söe kaevandusega. Tänu kõik Putinile, et elu hakkab edasi kestma. Ma usun kindlasti mõnele kitsele ei meeldi minu kommentaar laseb kustutada. Võin ju uuesti kommenteerida oma õiglast arvamust ning olen saanud kõik öelda mis on õige ja õiglane. Küll eesti saab ka kunagi vabaks.
  -7
ammu oli aeg tagasi astuda,nüüd siis üks miljon koos ,nüüd võib lahkuda :lol:
  -7
Küll on jura, maksumaksja raha raiskamine.
  -8
milleks ja kellele seda klounaadi küll vaja on...?

 


 

LOE VEEL


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD